Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Monninkylän Sale remonttiin reiluksi kahdeksi viikoksi – VBO kysyi asiakkaiden toiveita myymäläuudistukseen

Osuuskauppa Varuboden-Osla uudistaa Monninkylän Sale-myymälän. Remontti alkaa sunnuntaina 15. toukokuuta ja sen arvioidaan kestävän kesäkuun alkuun.

VBO:n tiedotteen mukaan myymälä saa uudet energiatehokkaat kylmäkalusteet, raikkaan uuden ilmeen ja monipuolisemman tuotevalikoiman.

Sale Monninkylän kylmälaitteet vaihdetaan energiatehokkaiksi hiilidioksidilaitteiksi ja ne varustetaan ovilla.

Uuden konseptin mukaisessa lähikaupassa korostuu nopea ja helppo asiointi. Varsinkin paistopisteen tuotteita ja take away-tyyppistä ruokaa tullaan uudistuksen myötä lisäämään valikoimaan.

Ennen myymälän remonttia lähialueen asukkaille tehtiin asiakaskysely.

– Asiakkaiden vastauksista kävi ilmi, että valikoimiin kaivataan yhä enemmän lähituotteita ja uutuuksia. Meillä on jo monien paikallisten tuottajien tuotteita myynnissä, mutta remontin myötä tulemme tähänkin tuoteryhmään lisäämään valikoimaa, vt. myymäläpäällikkö Jessika Heikkinen kertoo tiedotteessa.

Remontin ajan asiakkailla on mahdollisuus tilata ostoksensa Näsin S-marketin verkkokaupasta kotiinkuljetuksella. Kotiinkuljetus maksaa 14,90 ja on voimassa postinumeroalueella 07230.

Asiakkaille on myös järjestetty kuljetus Sale Askolaan, jossa he voivat käydä ostoksilla. Paikallinen taksiautoilija kuljettaa asiakkaita kaksi kertaa viikossa Sale Monninkylän paikoitusalueelta Sale Askolaan.

Lue lisää: Remontti valmistui – Sale Askola avaa ovensa asiakkailleen