Lue lisää näköislehdestä: Suomen Nato-keskustelut voivat sujua rivakasti – esillä monenlaisia aiheita

Uutiset: Suomen ja Naton välisten jäsenyysneuvotteluiden odotetaan sujuvan nopeasti. Liittymiskeskusteluiksi kutsutuissa neuvotteluissa aihekirjo on laaja. Niissä käydään läpi poliittisia, puolustuksellisia ja oikeudellisia kysymyksiä sekä kysymyksiä resursseista ja tietoturvasta.

Hyvinvointi: Moni kokee itsekkyyden lisääntyneen muun muassa liikenteessä ja muissa arkisissa tilanteissa. Itsekkyyden määrän mittaaminen on mahdoton tehtävä. Ainakin itsekeskeisyys on lisääntynyt, arvioi itsekkyyteen perehtynyt kirjailija Jukka Koskelainen.

Kulttuuri: 1700-luvulla aateliskartanokin saattoi olla maanpäällinen helvetti sinne naidulle nuorikolle. Janakkalalaisen kartanon värikkäät omistajasuvut ovat innoituksen lähde kirjailija Riikka-Maria Rosenbergille.

Asuminen: Instagramin talonrakennukseen keskittyvillä tileillä näkyy taajaan päivityksiä, jossa komeilee kaksi sanaa: pihistys ja panostus. Näihin postauksiin raksasomettajat keräävät asioita, joissa he ovat halunneet tiukentaa kukkaronnyörejä tai vastavuoroisesti satsata suurempia summia.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut