Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

On aika ilmoittautua kesän uimakouluihin Porvoon uimahallissa

Porvoon uimahallissa järjestetään eritasoisia uimakouluja lapsille kesä- ja elokuussa (ma-pe). Ilmoittautuminen uimakouluihin alkaa tiistaina 24. toukokuuta kello 12 osoitteessa https://www.porvoo.fi/liikunta

Uimakoulut kokoontuvat yhteensä 5–10 kertaa ryhmästä riippuen.

Uimisen opettelu sujuu mukavasti, kun valitsee sopivan tasoisen opetusryhmän. Uimakoulujen nimet ovat muuttuneet viime vuodesta, joten tutustu ensin ryhmien kuvauksiin. Voit myös kysyä neuvoa ryhmän valintaan.

Ennen uimakoulun alkua ilmoittautuneille lähetetään tarkempi ohjeistus uimakoulukäytännöistä.

Koska uimaopetusta halutaan tarjota mahdollisimman monelle lapselle, voi saman lapsen ilmoittaa vain yhteen uimakouluryhmään tai yhdelle varapaikalle.

Internetin kautta tapahtuvassa sähköisessä ilmoittautumisessa tarvitaan seuraavat tiedot: lapsen nimi, osoite, huoltajan nimi, puhelinnumero, henkilötunnus, laskun saajan tiedot ja sähköpostiosoite (ei pakollinen).

Lisätietoja ryhmistä sekä ilmoittautumisesta osoitteesta www.porvoo.fi/liikunta tai numerosta 040 559 3983 arkisin kello 8–16.