Ensto laajensi laboratoriotaan Porvoossa – on yksi Suomen suurimmista

Ensto on laajentanut Porvoossa sijaitsevaa laboratoriotaan investoidakseen sähkönjakeluliiketoimintansa kasvuun. Laboratorio on yksi Suomen suurimmista akkreditoiduista sähkölaboratorioista: sen koko on 1 500 m², josta 350 m² uutta tilaa. Porvoon laboratoriossa työskentelee 14 testaustoiminnan ammattilaista.

Laboratorion laajennus lisää Enston testausosaamista ja -tarjontaa, ja tukee siten yrityksen tavoitetta tulla johtavaksi asiantuntijaksi sähköverkkoyhtiöille. Ensto suunnittelee kaksinkertaistavansa liikevaihtonsa vuoteen 2025 mennessä, ja tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan lisää testauskapasiteettia vastaamaan kasvavaan kansainväliseen kysyntään.

– Strategian mukaisesti laajennettu laboratorio edustaa Enstolle kasvumoottoria, sillä se kasvattaa sekä meidän kapasiteettiamme että kyvykkyyksiämme. Laajennus tuli tarpeeseen, jotta pystymme paremmin palvelemaan sähköverkkoasiakkaitamme, Ensto-konsernin toimitusjohtaja Hannu Keinänen sanoo tiedotteessa.

Laajennettu laboratorio keskittyy maakaapelituotteiden testaukseen, joista Enstolla on kattava kokemus ja osaamista vuosikymmenten ajalta. Lisäksi laboratoriossa on tilat ilmajohtoverkkotuotteiden testaukseen.

– Oma laboratorio nopeuttaa tuotekehitys- ja testausprosesseja, antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa testausaikatauluihin sekä kehittää osaamistamme. Enston laboratoriopäällikkö Janne Lappalainen summaa.

Neljän vuoden aikana Ensto on investoinut 1,4 miljoonaa euroa laboratoriolaajennuksiin.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut