Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomen kaikkien aikojen suurin rahapelivoitto on tarjolla perjantaina – "Nyt ollaan jo todella lähellä maksimia"

Eurojackpotista ei löytynyt viikolla 20/2022 tiistain arvonnassa yhtään täysosumaa. Siksi tämän viikon perjantain arvonnassa on tarjolla Suomen kaikkien aikojen suurin rahapelivoitto, peräti 106 miljoonaa euroa.

Ylikansallisen eurooppalaisen arvontapelin säännöt uudistuivat tämän vuoden maaliskuussa. Silloin pelin maksimivoittosumma nousi 120 miljoonaan euroon ja viikkoarvontojen määrää kasvatettiin kahteen, tiistaihin ja perjantaihin.

– Nyt ollaan jo todella lähellä maksimia. Suomessa ei ole koskaan aikaisemmin ollut tarjolla yli sadan miljoonan euron voittoa. Olisihan se hienoa, jos tuollainen rahapotti pamahtaisi tänne Suomeen, sanoo Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa tiedotteessa.

Suomen rahapelien voittoennätys on Siilinjärven Eurojackpot-porukan nimissä. Siilinjärven K-Supermarket Herkkupadassa pelannut 50 osuuden porukka voitti elokuussa 2019 91,9 miljoonaa euroa.

Eurojackpotissa oli ollut tuolloin 90 miljoonan euron maksimipotti, mutta järjestelmäpeliin osuneet alavoitot nostivat kokonaisvoittosummaa vielä lähes kahdella miljoonalla eurolla.

Porukkavoiton jakoi 49 voittajaa, joista yksi oli ostanut itselleen kaksi osuutta.