Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Perinteiselle maksalaatikolle riittää kysyntää – Netta Martin on tehnyt valmisruokia työkseen jo 33 vuotta

Ruoka: Ruokatehtaassa työtä tehdään kahdessa vuorossa, joulun aikaan kolmessa. Maksalaatikko on valmisruoka-aterioista suosituin. Sitä on valmistettu Saarioisilla jo vuosikymmeniä.

Tuotantotyöntekijä Netta Martinilla (kuvassa) tulee kohta 33 työvuotta täyteen samassa tehtaassa. Kotona Martin syö harvakseltaan valmisruokia.

– Maksalaatikon paistamme pojan kanssa pannulla ja laitamme sekaan voita, joskus nakkejakin.

Lemmikit: Koiraa koulutetaan tunteilla, tietää koirakuiskaaja Mia Skogster. Näköislehdessä hän neuvoo, miten opettaa aikuista koiraa, jolta on jäänyt jokin arjen taito oppimatta.

Ajassa: Sähkötupakan käyttö on yleistynyt nuorten keskuudessa. Savukkeita ja makunesteitä hankitaan pimeästi. Kaupantekoon voi liittyä uhkailua ja ryöstöjä.

Kulttuuri: Puuseppä sopii hyvin romaanihenkilöksi, sillä hän pääsee ihmisten koteihin, Eppu Nuotio sanoo. Leinikkimekko aloittaa uuden Raakel Oksa -dekkarisarjan.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!