"Tuntuu niin hyvältä, kun saa taas liikkua!" – Kevätkarnevaalien paras anti taisi Gammelbackassa olla toiset ihmiset, runsas ohjelma ja kaunis kevätsää

Kevätriehaannus valtasi keskiviikkona ihmiset Gammelbackassa, jossa voitiin viimeksi kolme vuotta sitten olla kevätkarnevaalin merkeissä koolla, kuten nyt.

Satoja ihmisiä liikkui parituntisen aikana monitoimitalon, kirjaston ja Peipon koulun sisätiloissa ja pihamaalla.

– Tuntuu niin hyvältä, kun ihmiset saa taas liikkua ja täällä on näin paljon väkeä! Pari vuotta on kökötetty kotona sisätilassa. Lasten kannalta on tärkeää, että tämä on vielä ilmaista, totesi Petra Uotinen, jolla oli vaunuissa mukana Patrik ja seurana myös Vilma Tuominen ja Eevi Vikman.

Aurinko paistoi ja mokkapalat maistuivat. Jono Peipon koulun vanhempainyhdistyksen puffetti ulottui lipputangolle saakka. Kaupungin päällikötkin olivat seinustalla rivissä keräämässä mielipiteitä asuinalueen kehittämiseksi.

Porvoon seudun eläkeläisillä oli myyntipöytä ja SPR:n vapaaehtoiset myivät villasukkia. Hamarin VPK:n väki opasti nurmikolla, miten sammutetaan paloa, vieressä sumopainittiin vastapeluria mattoon.

Kirjaston Lasse Rantasen selostaessa tapahtumatarjontaa kävi ulos tuodulla pelisimulaattorilla kuhina.

Nuorisotoimella on kattavat pelivarustukset Kertsissä ja Zentrassa.

– Haluamme luoda pelaamisesta turvallisen harrastuksen, kuten on futiskin. Meillä on kaikki konsolit ja ohjaajat pelaa itsekin, joten on paljon tietoa peleistä ja niiden haitoistakin. Haluamme, että nuoret ymmärtää fiksun pelaamisen, Mats Holmström luonnehti.

Peipon koulun ruokalan aulassa ja liikuntasalissa esiintyivät luokat vuorollaan, seurattavana oli musiikkia ja voimistelu- ja tanssinäytöksiä.

Monitoimitalon Alvarinkulmassa keinahtelivat lanteet vatsatanssiryhmän näytöksessä, Korttelikeittiöläiset olivat laittaneet tarjolle pientä purtavaa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut