Nylander ja Vestman pudottivat vain kaksi – Itä-Uudenmaan hyvinvointialuejohtajakisassa viisi ehdokasta laajoihin haastatteluihin

Itä-Uudenmaan aluevaltuuston puheenjohtaja Heikki Vestman (kok.) ja aluehallituksen puheenjohtaja Mikaela Nylander (r.) valitsivat viisi hyvinvointialuejohtajan viranhakijaa hallituksen ja aluevaltuustoryhmien haastatteluihin.

Seitsemästä hakijasta pudotettiin siis vain kaksi. Mukana ovat edelleen Pirkanmaan liiton hankejohtaja Eeva Halme, SOSTE:n pääsihteeri Vertti Kiukas, Turun hallintojohtaja Max Lönnqvist, Wallaton Oy:n toimitusjohtaja Pia Nurme ja vt. hyvinvointialuejohtaja Ann-Sofie Silvennoinen.

– Tarvitsemme osaavan muutosjohtajan kehittämään itäuusmaalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluja, vastaamaan taloudesta ja pitämään huolta henkilöstöstä. On keskeistä, että jokaisen aluevaltuustoryhmän mahdollisuus haastatella loppusuoralle edenneitä hakijoita turvataan valintaprosessissa, Vestman sanoo tiedotteessa.

Seuraavaksi hakijoita haastattelevat aluehallitus ja Itä-Uudenmaan aluevaltuuston valtuustoryhmät.

Aluehallitus päättää viimeistään 16. kesäkuuta, ketä esitetään aluevaltuustolle Itä-Uudenmaan hyvinvointialuejohtajaksi.

– Hallitus haastattelee viisi vahvaa ehdokasta, joilla on pitkä kokemus ja monipuoliset tiedot, Nylander sanoo.

Lue lisää: Seitsemän pyrkii Itä-Uudenmaan hyvinvointijohtajaksi – Silvennoinen ja Nurme mukana kisassa

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut