Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Moni suomalainen pitää nuukuutta hyvänä – Tea Rèn sanoo tehneensä siitä taidetta

Oma raha: Nuukuutta pidetään enimmäkseen myönteisenä ominaisuutena, ilmenee lehden verkkokyselyn tuloksista. Puolet lähes 300 vastaajasta piti sitä hyvänä asiana.

Tea Rèn (kuvassa), 53, sanoo tehneensä nuukuudesta taidetta. Hänellä on kuitenkin pilke silmäkulmassa kertoessaan, mistä kaikesta hän pystyy pihistelemään.

Hyvinvointi: Eettinen kuormitus eli työskentely normien tai omien arvojen vastaisesti koettelee vanhuspalveluiden työntekijöitä. Kuormitus ei jää vain omassa päässä pyörittelyksi, sillä se myös heikentää työkykyä.

Hyvinvointi: Mielenterveystyö ja oma työuupumus opettivat sairaanhoitajalle Merja Issakaiselle, että asenteella on merkitystä. Oman asenteen muovaaminen myönteisemmäksi ja ratkaisukeskeisemmäksi auttaa jaksamaan.

Henkilö: Netissä voi ehkäistä rikoksia tiettyyn pisteeseen asti. Itse tekemisiin on vaikea vaikuttaa, mutta siellä voi jakaa tietoutta siitä, mikä rikos on ja mitä siitä seuraa, kertoo nettipoliisina tunnettu vanhempi konstaapeli Daniel Kalejaiye.

Kulttuuri: Listasimme kevään dekkariuutuuksista kymmenen kiinnostavaa tärppiä Kurkkaa näköislehdestä, mihin nyt kannattaa tarttua!

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!