Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: OnlyFans-ilmiö kasvaa vauhdilla – opiskelijaneito tienaa nyt videoillaan jopa 5 000 e/kk

Ilmiö: Eroottisten videoiden tuottaminen OnlyFans-palveluun on tuonut opiskelijalle jopa 5 000 euron tienestit kuussa, vaikka hän liittyi palveluun vasta viime syksynä. Koska tekeminen on mukavaa ja siitä saa rahaa, hän ei ajattele juurikaan moraalikysymyksiä tai mainehaittoja.

Uutiset: Enemmistö suomalaisista luopuisi Ahvenanmaan demilitarisoinnista, selviää Uutissuomalaisen USU-gallupista.

Uutiset: Maatalous lehmällä on ilmaston ja maailman ruokahuollon kannalta parempi kuin maatalous ilman lehmää, sanoo Münchenin teknillisen yliopiston eläinravitsemuksen professori Wilhelm Windisch.

Tiede: Aalto-ylipiston vesitekniikan apulaisprofessori Eliisa Lotsari on tottunut työskentelemään veden äärellä. Lotsarin tutkimuskohteena ovat muutokset vesistöissä, erityisesti joissa.

Lotsarin mielestä Suomi voi toimia globaalina esimerkkinä vesistötutkimuksessa.

Luonto: Suomen varsin vaatimaton sammakkolajisto on keväällä kutevaa joukkoa. Varhaisin laji on tavallinen sammakko, joka aloittaa kutunsa heti vesien vapautuessa jäästä. Lapin tuntureilla kutu jatkuu vielä kesäkuussa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!