Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä:Myös osa-aikaisten työnhakuvelvoitteet lisääntyivät – kuvataideopettaja kaipaa parannusta määräaikaisten asemaan

Uutiset: Toukokuussa voimaan tullut pohjoismainen työvoimapalvelumalli velvoittaa myös määräaikaiset työntekijät säännöllisempään työnhakuun. Tilastojen mukaan Suomessa on lähes 470 000 työllistä, jotka työskentelevät osa-aikaisesti.

Kuvataideopettaja Johanna Turunen suhtautuu muutoksiin avoimin mielin mutta toivoo parannusta määräaikaisten asemaan. – Jos ei tule oppilaita, ei tule palkkaa, hän huomauttaa.

Uutiset: Eurooppalainen panimoteollisuus on elänyt viime vuodet kovassa murroksessa. Viimeisimpänä alaan on vaikuttanut Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan.

Lemmikit: Jackrussellinterrierien syntytarina vie 1800-luvun Englantiin. Rodun luonnetta ja koirien persoonaa ymmärtää parhaiten, kun tuntee jackrussellinterrierien historiaa, sanoo Kennel Ikionnen kasvattaja Milja Tanskanen.

Viihde: Uutta televisio-ohjelmaansa Pohjois-Karjalassa kuvannut Sami Kuronen kiittelee paikallisia vieraanvaraisuudesta ja iloisuudesta. Ohjelmassa Kuronen vierailee yrittäjien luona ja tutustuu Pohjois-Karjalan matkailukohteisiin ja ruokiin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!