Porvoon nuorisotyöntekijät päivystävät, kun nuoret juhlivat koulujen päättymistä

Nuorten odotetaan kokoontuvan juhlimaan koulujen päättymistä eri puolille kaupunkia lauantaina 4. kesäkuuta. Porvoon kaupungin ja seurankunnan nuorisotyöntekijät juhlailtana kello 18–02 välisenä aikana.

Kuusi nuorisotyöntekijää jalkautuu nuorten suosimiin paikkoihin. Nuorten odotetaan kokoontuvan erityisesti uimarannoille esimerkiksi Kokonniemen hiekkakuopalle, mutta työntekijät liikkuvat myös eri puolilla kaupunkia.

Nuorisotyöntekijät ovat kaikkien nuorten tavoitettavissa. He myös auttavat mahdollisissa eteen tulevissa hätätilanteissa ja nuorisotyöntekijöitä voi pyytää avuksi, jos nuorella tai vanhemmalla herää huoli jonkun nuoren voinnista aattoillan aikana. Nuorisotyöntekijät saa illan aikana kiinni puhelinnumerosta 040 192 8728.

Nuorisotyöntekijät muistuttavat, että huoltajien olisi hyvä keskustella lasten ja nuorten kanssa päättäjäisillan juhlintaan liittyvistä riskeistä.

– Kun pelisäännöt kotiintuloaikoineen on kotiväen kanssa selkeästi sovittu ja juhliminen päihteetöntä, on juhliminen turvallista ja mukavaa, todetaan kaupungin tiedotteessa.

Kouluvuoden päätöstä juhlivien alaikäisten nuorten huoltajien olisi hyvä olla illan aikana tavoitettavissa puhelimitse. Myös tuntemattomasta numerosta tulevaan puheluun pitää vastata.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut