Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Esikoisdekkaristi lupaa tuoda jotakin uutta kliseiseenkin genreen – "Olen tosiaankin kyllästynyt siihen kylmän sadistiseen maailmaan"

Kulttuuri: Kesä mielletään perinteisesti dekkarisesongiksi. Jos tänä suvena haluaa lukea uutta dekkaristia, voi kääntyä esimerkiksi Laura Anderssonin puoleen.

Kuolema Kulosaaressa on helsinkiläisen Anderssonin esikoisen nimi. Tarjolla on Mika Waltarin komisario Palmujen tyyppistä menneen Helsingin epookkia ja Agatha Christieen viittaavaa, lämminhenkistä ”cozy crimea”, josta skandinaavisen nykydekkarin mustanpuhuvuus loistaa poissaolollaan.

– Olen tosiaankin kyllästynyt siihen kylmän sadistiseen maailmaan, kuinka pohjoismaisten kirjailijoiden on keksittävä toinen toistaan pöyristyttävämpiä rikoksia lapsia kohtaan, hän sanoo,

Hyvinvointi: Ylipaino on yksi mutta ei ainoa syy kaksoisleuan syntyyn. Jos kaksoisleuasta haluaa eroon, hoitokeinoja on monia ultraäänihoidosta rasvaimuun. Plastiikkakirurgikaan ei aina käytä veistä.

Uutiset: Enemmistö kansalaisista kannattaa kuudennen ydinvoimalan rakentamista Suomeen. Uutissuomalaisen USU-gallup-kyselyssä 55 prosenttia on sitä mieltä, että Suomeen pitäisi rakentaa uusi ydinvoimala.

Kulttuuri: Kirsti Rantanen uudisti tekstiilitaidetta rouheilla ja monumentaalisilla teoksillaan. Suomen käsityön museon kesänäyttely antaa läpileikkauksen arvostetun tekstiilitaiteilijan tuotannosta.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!