Mozartista Isoisän olkihattuun ja poppicovereihin – Nuoret soittavat jälleen kesämusiikkia Porvoossa

Porvoon kaupungin nuoret kesämusiikin lähettiläät liikkuvat kaupungin keskustassa 7.–23. kesäkuuta. Paikkoina ovat puistojen ja torien ohella muun muassa vierasvenesatama, Taidetehtaan aukio ja Maarin alue.

Kaupungin tiedotteen mukaan esiintymisille ei ole määritelty tiettyä kellonaikaa ja paikkaa, vaan muusikot kiertävät vapaasti alueilla tiistaista perjantaihin kello 12–16.

Liikkeellä on kuusi lahjakasta nuorta soittajaa, jotka esiintyvät kolmessa eri kokoonpanossa.

Milla ja Venla ovat ystäväduo. He ovat soittaneet musiikkia yli 10 vuotta. Ystävykset soittavat kaikenlaista musiikkia Mozartista Isoisän olkihattuun. He kiertävät Porvoossa soittiminaan poikkihuilu ja viulu.

Eero on musiikin monitaituri. Hän on lahjakas laulaja, joka hallitsee laajasti eri soittimia. Eero on innoissaan saadessaan kokeilla katusoittamista kesätyönä. Hän soittaa kesällä popmusiikkia läpi vuosikymmenten, niin suomeksi kuin englanniksi.

Antics on ystävätrio, jossa soittavat Gilda, Yasmine ja Sandra. Trio haluaa tuoda lisäväriä Porvoon kesään esittämällä monipuolisia ja hyväntuulisia covereita varsinkin yleisistä tunnetuista kappaleista.

Projektin järjestäjinä toimivat Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut ja Porvoonseudun musiikkiopisto yhteistyössä Taidetehtaan säätiön kanssa.

Lue lisää: "Buenísimo! Kivoin kesäduuni tähän mennessä" – lahjakkaat porvoolaisnuoret musisoivat heinäkuussa ympäri kaupunkia

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Etusivulla nyt

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut