Lue lisää näköislehdestä: "Jos akatemia voi huonosti, se kaatuu kaikkien meidän niskaan" – ohjaaja Annika Grofin mielestä yliopistojen uudistus meni pieleen

Dokumentti: Yliopistojen uudistus meni pieleen, väittää ohjaaja Annika Grof (kuvassa). Mahdollisimman nopeasti, mahdollisimman paljon, mahdollisimman halvalla. Pääpiirteissään tällaista on yliopistotoiminta nykyisin, jos Grofin Toiset äänet -dokumenttia on uskominen.

– Jos akatemia voi huonosti, se kaatuu ennen pitkää kaikkien meidän niskaan. Jostain syystä kansalaiset eivät kuitenkaan ymmärrä, miten läheisesti yliopistot koskettavat meistä jokaisen elämää, hän napauttaa.

Pelit: Retropelikonsoleista maksetaan satoja euroja ja vanhoista harvinaisista peleistä jopa tuhansia. Retroinnostuksen taustalla on keräily ja nostalgia.

Matkailu: Yli 100 havupuuta, noin 200 lehtipuuta, satoja pensaita ja perennoja sekä kukkaloiston kruunaavat alppiruusut. Mustilan arboretumista eli puulajipuistosta on kehittynyt yksi Kymenlaakson suosituimpia matkailukohteita.

Henkilö: Ilmastoliike Elokapinan riveissä vuoden toiminut Eltti Kinnunen, 18, kokee kriisin keskellä taiteen ja väkivallattoman suoran toiminnan keinoina vaikuttaa ja voimaantua.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut