Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kilpilahteen haetaan 50 valvojaa, Postin Transval palkkaisi 23 varastolle – Porvoossa on avoinna yli 250 työpaikkaa

Myös Itä-Uudellamaalla on monilla aloilla työvoimapula. Työmarkkinatorilla oli tiistaina avoinna 254 työpaikkaa Porvoossa toimialoilla laidasta laitaan.

Esimerkiksi Posti Groupin omistama Transval hakee ja haluaa palkata Porvooseen aivan keskustan lähettyville heti peräti 23 henkilöä töihin keräilyyn sekä tuotannon ja maalaamon kokoonapanotöihin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Porvoon jalostamon T10 turvallisuusauditoitu henkilöstöpalveluyritys Resurssi Henkilöstöpalvelut Oy hakee öljynjalostamolle Kilpilahteen 50 tunnollista täysi-ikäistä henkilöä tulityö- ja työturvallisuusvalvojaksi syksyn 2022 huoltopysäytykseen. Arvioitu ajankohta 14.9 - 9.10. Työ vaatii työ- ja tulityökortit, jotka yhtiö tarvittaessa kouluttaa.

Lisäksi esimerkiksi Stella Kotilapalvelut hakee kuutta henkilökohtaista avustajaa kesätyöhön, Cen Media kymmentä etämyyjää, tekijätarve on kova myös lukuisissa ravintoloissa ja hoitotyöpaikoissa.