Itä-Uudenmaan aluevaltuusto nimesi vaalilautakuntansa ja äänesti organisaatiostaan

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto päivitti hallintosääntöä, ja hyväksyi Elin Blomqvist-Valtosen (r.) esittämän muutoksen yksimielisesti: Aluevaalilautakunnassa on viisi jäsentä, eikä kuusi, ja aluevaltuusto valitsee heistä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan, ja viisi varajäsentä.

Aluvaalilautakuntaan kuuluvat 2022–2025 puheenjohtaja Christel Liljeström (r.) varallaan Matti Pirhonen (kesk.), varapuheenjohtaja Jarkko Ilomäki (kok.) (Ulla Vuorinen, Liik.), Matti Lehesniemi (sd.) (Sami Haapavaara, vas.), Sari Kuuppo (ps.) (Lisbeth Konttinen (kd.) ja Reeta Rossi (vihr.) (Tatu Chanth (eop).

Aluevaltuusto hyväksyi toimintayksikkötason organisaatiomallin esityksen mukaisesti. Äänestyksiä oli kaksi: Ilkka Luusuan (ps) esittämä ja Jenni Lastuvuoren (ps) kannattama muutosesitys professiojohtajien vastuisiin hävisi äänestyksessä 52–7.

Jorma Wiitakorven (kok.) tekemä ja Jere Riikosen (kd.) kannattama muutosehdotus professiojohtajien virkojen täyttämättä jättämisestä hävisi äänestyksessä 39–20.

Aluevaltuusto kokoontuu seuraavan kerran 13.9., 4.10., 1.11. ja 13.12.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Etusivulla nyt

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut