Askolan kunnanviraston moniosaaja tietää, osaa ja tekee – Maina Anttilaiselle presidentin myöntämä ritarikunnan mitali

Askolan kunnan hallintosihteeri, kunnan töissä 1995 lähtien työskennellyt Maina Anttilainen sai kunnanvaltuuston istunnossa puheenjohtaja Sanna Kurjen sanojen saattamana ja kunnanjohtaja Ilari Soosalun ojentamana tasavallan presidentin myöntämän Suomen valkoisen ruusun ritarikunnan 1. luokan mitalin.

– Maina tietää, Maina voi ja myös tekee. Kiitos kaikista vastauksista, tiedoista ja teoista kuntalaisten hyväksi, Kurki totesi kiitospuheessaan.

Anttilaisen tehtävänkuva on laaja. Hän vastaa esimerkiksi hallituksen ja valtuuston esityslistojen kokoamisesta, teknisen lautakunnan pöytäkirjanpidosta, erilaisten töiden organisoinnista ja lisäksi hän on aina valmis organisoimaan kuntalaisille tapahtumia ja osallistumaan alkujärjestelyistä loppusiivoukseen saakka kaikkeen.

Anttilainen on myös Jyty ry:n sihteeri ja pääluottamusmies 2013 alkaen, Askola Areenan vapaaehtoistyöntekijä ja järjestysmies eri tilaisuuksissa, ja innokas lentopallon ja salibandyn pelaaja japelannut pesäpallo 70-luvulta lähtien jopa Suomi-sarjassa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut