Sivistyslautakunta: Nuorisopalveluiden bänditilojen etsintä jatkuu Porvoossa myös Pensselitehtaan kanssa – Bjurbölen päiväkoti korvataan nopeasti nykyistä suuremmalla

Porvoon sivistyslautakunta päätti yksimielisesti, sivistysjohtaja Sari Gustafssonin esityksen mukaisesti, palauttaa asian valmisteluun siten, kun asia koskee nuorten bänditiloja ja kannustaa nuorisopalveluja edelleen etsimään vaihtoehtoisia ratkaisuja myös Pensselitehtaan kanssa.

Sivistyslautakunta merkitsi eteläisen alueen varhaiskasvatuksen tarveselvityksen tiedokseen ja päätti, että Bjurbölen päiväkoti tulee korvata vähintään kolmen ryhmän päiväkotitiloilla mahdollisimman nopeasti ja hankesuunnittelu on käynnistettävä välittömästi.

Sivistyslautakunta hyväksyi esityksen mukaan Porvoonseudun musiikkiopiston – Borgånejdens musikinstitutin musiikin yleisen oppimäärän opetussuunnitelman päivityksen, musiikkiopiston uuden palvelurakenteen tarjoaman avoimien opintojen kurssitarjonnan lukuvuonna 2022-2023 ja vahvisti avoimien opintojen kurssihinnaston.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut