Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Irja Niemelän isä ammuttiin Stalinin suuren terrorin aikana – "Sen helvetin olen käynyt läpi"

Henkilö: Irja Niemelän isä oli Stalinin vainojen uhri. Työtön Leo Niemelä oli loikannut vaimonsa Saaran ja Pentti-pojan kanssa Neuvostoliittoon 1932. Elämä päättyi teloitukseen kuutta vuotta myöhemmin Irjan ollessa vuoden ikäinen.

Kerran lääkäri, joka oli huomannut Irja Niemelän olevan paluumuuttaja, kysyi, tekeekö tämän mieli mennä Venäjälle.

– Sen helvetin olen käynyt läpi. Mulle riitti.

Piratismi: Suoratoistopalveluiden määrän lisääntyessä nuoret tuntuvat kääntyvän yhä useammin ilmaisten ja laittomien suoratoistokanavien puoleen. Vastuullisuus ja ympäristövaikutukset mietityttävät, mutta silti väärennösten halpuus houkuttelee nuoria kuluttajia.

Ruoka: Tortillojen historia ulottuu kauas. Meksikolaiset nauttivat edelleen tortilloja päivittäin, useimmiten tacoina. Tortilloja syödään yhtä lailla aamulla kuin illallakin. Tortillataikinan voi tehdä helposti itse.

Dokumentti: Hassisen Kone on jälleen koossa ja valmistautuu suureen konserttiin Ratinassa Tampereella. Samalla bändistä on kuvattu Mika Kaurismäen dokumenttia, jossa kyse on paljolti Ratinan konserttitaltioinnista.

Rahapelit: Jouko Vidgren on yksi monista rahapelikoukkuun joutuneista. Hän pääsi irti ja haluaa nyt tukea muita.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!