Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoon kaupunki: Tarjouksia on saatu, joukkoliikenne jatkuu ensi talvena

Porvoon kaupunki on kilpailuttanut ja saanut tarjouksia sisäisen joukkoliikenteen toteuttamisesta talvikaudella 2022–2023, kaupunki tiedottaa.

Kilpailutuksessa kaupunki pyysi tarjouksia kolmesta kokonaisuudesta, jotka olivat: Emäsalon suunta, Kuninkaanportti–sairaala ja Kulloon suunta.

Kun kokonaisuudet hankitaan, kaupunkiliikenne jatkuu kaupungin tiedotteen mukaan 8. elokuuta pääsääntöisesti samanlaisena kuin viime talvikaudella.

Kaupunkikehityslautakunta käsittelee asiaa kokouksessaan 19. heinäkuuta.

Uudenmaan ELY-keskus on jo aiemmin kilpailuttanut kuntarajoja ylittävän liikenteen, joka myös jatkuu pääsääntöisesti ennallaan.

Hankittava liikenne koskee tulevaa talvikautta, jonka aikana kaupunki ja ELY-keskus selvittävät ja suunnittelevat joukkoliikenneratkaisut pidemmälle tulevaisuuteen, kaupunki kertoo.

Aikataulut ja reitit löytyvät liikennöitsijöiden tai Matkahuollon sivuilta siinä vaiheessa, kun kilpailutus on päättynyt ja valitusaika loppunut.