Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Farmariauto liekehti Porvoon moottoritiellä – "Näitä tapahtuu lähes viikottain", Itä-Uudenmaan pelastuslaitos kertoo

Farmariauto syttyi liekkeihin moottoritiellä tänään perjantaina puoli kolmen aikoihin pari kilometriä kaatopaikan rampista Loviisan suuntaan. Henkilöauton konetila paloi täysin.

Kuljettaja oli pysähtynyt tien reunaan huomattuaan palon. Paikalle pysähtyi pari sivullista auttamaan sammutuksessa, muun muassa ohi ajanut ambulanssi. Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen saapuessa paikalle auto oli vielä liekeissä, mutta palo saatiin sammutettua vartissa.

– Toinen kaista oli suljettuna puolisen tuntia. Palo ei ollut vaarassa levitä maastoon, eikä siitä ollut vaaraa ihmisille, Itä-Uudenmaan pelastuslaitokselta kerrotaan.

Vanhahkossa farmariautossa ei ollut muita matkustajia kuin kuljettaja, eikä hän vahingoittunut.

– Kyseessä oli nähtävästi konevika. Nämä ovat aika yleisiä, näitä tapahtuu meidän alueella lähes viikottain, pelastuslaitokselta kerrotaan.

Jos autopalo sattuu omalle kohdalle, on syytä ajaa tiensivuun, poistua autosta puhelimen kanssa, pitää huoli ettei hengitä savua ja soittaa heti hätänumeroon, pelastuslaitokselta evästetään.