Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Valtio haluaa estää aiheettomat kustannukset suomalaisille veronmaksajille, ministeri Tuppurainen sanoi Uniperistä

Uutiset: Valtio-omistajan lähtökohta on se, että energiayhtiö Fortum saksalaisen Uniperin pääomistajana ei tee enää uutta pääomitusta Uniperiin, kertoi omistajaohjausministeri Tytti Tuppurainen (sd.) eilen.

Tuppuraisen mukaan valtio haluaa turvata sen, että Fortumin kannattava liiketoiminta jatkuu eikä suomalaisille veronmaksajille aiheudu mitään ylimääräisiä, aiheettomia kustannuksia.

Uutiset: Venäjä on fasistinen valtio, jonka aikeet Ukrainassa ovat samat kuin natsi-Saksalla aikanaan, sanoo historioitsija Timothy Snyder. Julkaisemme Frankfurter Allgemeine Zeitungin artikkelin kokonaisuudessaan.

Tiede: Elinkautisvankien väkivaltariskin arvioiminen on hyvin hankalaa. Tutkimuksen mukaan vanki arvioidaan usein todellisuutta vaarallisemmaksi. Ongelmallista on sekin, ettei laki määrittele arvion merkitystä.

Matka: Edinburghissa pääsee Harry Potter -tunnelmaan. Tärkeimpiin Potter-kohteisiin on kätevä tutustua opastetulla kierroksella. Myös Englannin puolella Northumberlandissa sijaitseva Alnwickin linna kannattaa sisällyttää matkaohjelmaan.

Kulttuuri: Natalie Portmanin mukaan on pieni ihme, että hän esittää nyt supersankaria. Thor: Love and Thunderissa hänen roolihahmonsa Jane Foster ei ole enää ainoastaan Chris Hemsworthin esittämän Thorin seurustelukumppani ja tiedenainen, vaan taisteluihin heittäytyvä supersankari itsekin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!