Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Selluvillan paperivarasto ja laitostiloja tulessa Askolassa – teollisuusalueen palosta leviää savua laajalle

Askolan teollisuusalue I:llä Perttiläntiellä syttyi torstai-iltana suuri tulipalo. Itä-Uudenmaan pelastuslaitos sai hälytyksen kello 18.57. Tuli riehuu Selluvilla Oy:n paperivarastossa ja laitostiloissa.

Kello 20.30 aikoihin palo arvioitiin saadun kutakuinkin hallintaan, mutta tuli oli levinnyt lähes koko isoon hevosenkengän muotoiseen rakennukseen.

Sammutustöissä on runsaasti pelastuslaitoksen yksiköitä, vapaapalokuntien yksiköitä ja apuja myös Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta. Sammutustyöt teollisuusalueella jatkuvat varmasti pitkälle yöhön.

Palopaikka sijaitsee noin kilometrin päässä Monninkylän SEO:sta Vakkolan suuntaan. Pelastuslaitos tiedotti kello 19.40 aikaan palosta tulevan niin paljon savua, että ikkunat olisi suljettava ja ilmastointi syytä laittaa kiinni.

Selluvillan tulessa olevan teollisuushallin sammutustyöt hallinnassa Askolassa, lähiseudun ikkunat pidettävä yhä suljettuna