Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Oskari Saunisto, 17, pääsi kuvaamaan saimaannorppia norppamiehen peesissä

Henkilö: 17-vuotias Oskari Saunisto pääsi norppamies Juha Taskisen oppiin valokuvaamaan saimaannorppia lähietäisyydeltä- Haukiniemen kylällä asuva Saunisto on ollut lapsesta saakka innokas luonnossa liikkuja ja lintuharrastaja. Jatkossa hän aikookin hyödyntää uusia taitojaan erityisesti siivekkäiden valokuvaukseen.

Ilmiö: Tanssit saadaan yhä talkoilla pystyyn. Monilla pienillä kesälavoilla toiminnan jatkuminen on kiinni vapaaehtoisten jaksamisesta. Rajavaaran lava on pyörinyt talkoolaisten voimin vuodesta 1958 lähtien

Analyysi: Kiiltävät muovikiekot mullistivat lyhyessä ajassa musiikinkuuntelun. Ensimmäiset cd-levyt valmistuivat 40 vuotta sitten.

Ulkomaat: Kannabistuotteet sisältävät Yhdysvalloissa yhä enemmän THC:tä, marihuanan psykoaktiivista ainesosaa. Tämä on johtanut siihen, että yhä useampi nuori kärsii kannabiksen aiheuttamista psykooseista ja ruoansulatusongelmista.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!