Bussilinja 3 palvelee ensi viikosta lähtien myös Haksin asukkaita – Koulukuljetusoppilaat saavat matkakortin joukkoliikenteeseen

Bussilinja 3 palvelee ensi viikosta lähtien myös Haksin asukkaita, kerrotaan Porvoon kaupungin tiedotteessa.

Maanantaista 8. elokuuta lähtien bussilinja 3, joka kulkee Kuninkaanportista Gammelbackan ja torin kautta sairaalalle, palvelee myös Haksin aluetta aamuisin ja iltapäivisin.

Aamuisin kello 7.30, 8.10 ja 9.22 vuorot lähtevät Haksista, museoradan ylityksen tuntumaan sijoitettavalta pysäkiltä. Aamulla reitti kiertää Harabackankadun kautta Hornhattulantielle ja siitä edelleen Mäntsäläntielle.

Iltapäivällä torilta kello 12.15, 13.15, 14.15 sekä 15.15 lähtevät vuorot jatkavat Kuninkaanportista edelleen Haksiin.

Aamun ensimmäisiä Haksista lähteviä vuoroja lukuun ottamatta linja 3 ajaa Kuninkaanportissa Ruiskumestarin ja Ratsumestarinkadun kautta (pysäkit Ratsumestarinkadulla). Vuoroja on myös viikonloppuisin.

Bussilinjan muutoksen myötä Haksissa olevien koulukuljetusoppilaiden kuljetusmuoto muuttuu tilausliikenteestä joukkoliikenteeseen. Koulukuljetus on myönnetty ensisijaisesti Matkahuollon koululaisen matkakorttina.

Matkakortin voi noutaa Porvoon Matkahuollosta, Rauhankatu 27 B mukana olevalla pääätöksellä koulukuljetuksesta, Porvoon kaupunki tiedottaa. Myös oppilaan huoltaja voi hakea matkakortin oppilaan puolesta.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut