Ilmoittautuminen syksyn uimakouluihin alkaa elokuun puolivälissä

Ilmoittautuminen suosittuihin syksyn uimakouluihin on alkanut. Kaupunki järjestää Porvoon uimahallissa eritasoisia uimakouluja sekä lapsille että aikuisille.

Uimakouluihin ilmoittautuminen on jaettu niin, että eri ryhmiin ilmoittaudutaan eri aikoina. Maanantaina 15. elokuuta klo 12 alkaen ilmoittaudutaan 1–4-vuotiaiden ja erityislasten ryhmiin.

Tiistaina 16. elokuuta klo 12 alkaen on vuorossa 5–6-vuotiaiden ryhmät.

Keskiviikkona 17. elokuuta klo 12 alkaen ilmoittaudutaan kouluikäisten sekä nuorten ja aikuisten ryhmiin.

– Koska haluamme tarjota uimaopetusta mahdollisimman monelle lapselle, voit ilmoittaa saman lapsen vain yhteen uimakouluryhmään tai yhdelle varapaikalle, kaupungin tiedotteessa muistutetaan.

Uimakoulut kokoontuvat yhteensä 5–10 kertaa ryhmästä riippuen.

– Uimisen opettelu sujuu mukavasti, kun valitsee sopivan tasoisen opetusryhmän. Tutustu ryhmien kuvauksiin ennen ilmoittautumista. Voit myös kysyä uimaopettajilta neuvoa ryhmän valintaan, tiedote vinkkaa.

Ennen uimakoulun alkua ilmoittautuneille lähetetään tarkempi ohjeistus uimakoulukäytännöistä.

Internetin kautta tapahtuvassa sähköisessä ilmoittautumisessa tarvitaan seuraavat tiedot: lapsen nimi, huoltajan nimi, huoltajan puhelinnumero, maksajan henkilötunnus, laskun saajan tiedot ja sähköpostiosoite (ei pakollinen).

Lisätietoja ryhmistä sekä ilmoittautumisesta saa numerosta 040 559 3983 (ma–pe klo 8–16) tai Porvoon kaupungin verkkopalvelussa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut