Juha Tapio järjestää massiivisen stadionkeikan lauantaina – jakoi kymmenen ohjetta, joissa on paljon yllättävän tuttua

Supersuosittu esiintyjä, laulaja ja lauluntekijä Juha Tapio järjestää stadionkeikan Tampereen Ratinan stadionilla lauantaina. Kello 20.30 aloittavaa artistia lämmittelevät Irina, Susanna Erkinheimo, Jukka Poika ja Olli Halonen.

Kyseessä on Juha Tapion uran tähän asti suurin keikka. Elossa! -keikkaa on valmisteltu pidemmän aikaa ja se on jo lähtökohtaisesti loppuunmyyty.

Juha Tapio on jakanut keikkaa varten kymmenen toimintaohjetta Facebook-yhteisössään. Ne on lueteltu hauskasti miehen omia biisejä hyödyntäen. Ohessa muutama esimerkki.

– 2. On lauantai ja ilta, laittaudut ja lähdet: Ratinan Stadion täyttyy kymmenistä tuhansista ihmisistä, muista saapua ajoissa paikalle. Stadion palvelee asiakkaita heti klo 16 alkaen ja ohjelmaa on luvassa koko illan ajan.

– 9. Anna minun kuulla sun äänesi, kuulla kuinka ilosi soi: konsertissa on luvassa yhteislaulu- ja yhteistanssimyrsky, anna palaa!

Konsertin voi seurata livenä Ruutu-palvelun kautta, josta se on katsottavissa kaksi viikkoa tapahtuman jälkeen.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut