Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sannaisten kartano sai Johanna Sainiosta uuden johtajan, Venetsialaisissa esiintyy lauantaina Pete Parkkonen ja Virvatulet

Sannaisten kartano on saanut uuden kartanon johtajan. Yrittäjät Kirsi-Marja Virta ja Tuula Kyöstilä halusivat siirtyä enemmän taustalle ja jättää yrityksen operatiivisen johdon osaaviin käsiin. Kyöstilä jatkaa yrityksen toimitusjohtajana ja Virta hallituksen puheenjohtajana.

Pitkään hotelli- ja ravintola-alalla työskennellyt Johanna Sainio tuli kartanoon Kämp Collections Hotelsista, missä hän oli muun muassa Food & Bevergage Managerina Hotel St.Georgessa ja Hotel Lilla Robertsissa.

– Johannalla on vankka kokemus alalta ja lisäksi hän on posiitivinen ja lämmin henkilö. Hän osaa johtaa tiimiämme eteenpäin arvojemme mukaisesti. Olemme luottavaisia, että Sannäsin Kartanon toiminta tulee kehittymään entisestään, Virta ja Kyöstilä toteavat tiedotteessaan.

Kartanossa juhlitaan ensi lauantaina 27.8. venetsialaisia, joissa tanssii Virvatulet-ryhmä ja Pete Parkkonen esiintyy akustisena duona. Ohjelma alkaa kello 21, mutta sitä ennen voi kello 13–21 nauttia tarjonnasta kartanoravintolassa, joka muuten on myös mukana Porvoon ravintoloiden yhteisessä Smaku-tapahtumassa. Iltaohjelmaan on vapaa pääsy (K18). Kellaribaari on avoinna puolilleöin.