Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Askola brändää ja kysyy omilta asukkailtaan – "Vahva brändi on olennainen osa kunnan ja kuntalaisten itsetuntoa"

Askolan kunta toteuttaa elo-syyskuussa kuntakuvatutkimuksen osana meneillään olevaa brändityötä, kunta kertoo tiedotteessaan. Kunnan tunnettuutta ja erottuvuutta halutaan kehittää ja tuoda kunnan vahvuuksia entistä paremmin esiin. Elinvoimaisessa kunnassa viihtyvät nykyiset asukkaat ja yritykset, samalla herätetään kiinnostusta uusissa tulijoissa.

Kunnan elinvoimapäällikkö Heikki Pietarisen mielestä suunnitelmallinen brändityö on todella tärkeää kunnalle.

– Vahva brändi tukee kunnan kehittämistä. Se on myös olennainen osa kunnan ja kuntalaisten itsetuntoa. Brändityö vahvistaa kunnan harjoittamaa viestintää. Tutkimuksen ja brändityön avulla kuntalaisten, yritysten ja yrittäjien kanssa voidaan vahvistaa myönteistä ilmapiiriä ja luoda kunnan kasvua mahdollistavia uusia kehittämishankkeita, Pietarinen toteaa tiedotteessa.

Tutkimuksen ja brändityön avulla voidaan vahvistaa myönteistä ilmapiiriä ja luoda kunnan kasvua mahdollistavia uusia kehittämishankkeita.

Heikki Pietarinen.

Tutkimustulokset tulevat kertomaan, miten Askola tunnetaan tällä hetkellä ja millaisia mielikuvia Askolaan liitetään. Tutkimukseen haetaan näkemystä kunnan ulkopuolella Uudellamaalla ja lähiympäristössä asuvilta.

Tämän ulkoisen kuntakuvan rinnalla selvitetään, millainen on omien asukkaiden näkemys Askolasta. Ulkoista kuvaa verrataan tähän sisäiseen kuvaan. Vahva kuntakuva yhdistää uskottavasti nämä molemmat näkökulmat.

Omille asukkaille suunnattuun tutkimukseen voi vastata jokainen kiinnostunut askolalainen osoitteessa https://bit.ly/askola2022 ja kyselyyn pääset tästä.

Kerro, mitä mieltä sinä olet Askolasta? Mikä meillä on parasta ja mitä asioita pitäisi tuoda nykyistä enemmän esiin? Kunta odottaa innolla myös avointa palautetta ja kommentteja niin kunnan vahvuuksista kuin kehittämiskohteista. Tutkimus on avoinna 24.8.-8.9.2022.

Tutkimuksen toteuttaa Innolink Research Oy. Vastaajilla on mahdollisuus osallistua arvontaan.