Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoo tarjoaa koululaisille hedelmän

Porvoon kaupungin peruskouluissa ja lukioissa aloitettiin syyslukukauden käynnistyttyä kaupunginvaltuuston päätöksen mukaisesti välipalahedelmän tarjoaminen pitkinä koulupäivinä, kun opetus jatkuu klo 14 jälkeen.

– Tästä olemme jo saaneet positiivista palautetta oppilailta ja huoltajilta. Viimeistään ensi viikolla välipala on tarjolla kaikissa kouluissa, sivistysjohtaja Sari Gustafsson kertoo kaupungin tiedotteessa.

Kaupunki tiedottaa, että elintarvikkeiden voimakas hinnannousu ei tällä hetkellä vaikuta koulu- ja päiväkotiruokailuihin.

– Tilapalvelujen taloustilanne on toisen osavuosiraportin valossa hyvä, joten mitään välitöntä tarvetta muokata ruokalistoja tai käynnistää keskusteluja lisärahoituksesta ei ole tässä vaiheessa tarpeen tehdä, kertoo tilapalveluiden vt. toimitusjohtaja Leila Korhonen.

Kesällä ruokapalvelujen toiminta on ollut huomattavan vähäistä koulujen ollessa kiinni.

– Seuraava kuukausi antaa tarkempaa tietoa siitä, kuinka paljon elintarvikkeiden kustannusnousu todellisuudessa vaikuttaa kouluruokatarjonnan kuluihin, Korhonen sanoo.