Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Mitä vanhemman tulisi tietää somesta?" – avoin vanhempainilta syyskuun lopulla Linnankosken lukiossa

Sosiaalinen media, sen eri alustat ja lapsen tai nuoren ruudun ääressä viettämä aika herättävät kysymyksiä ja huolta vanhempien keskuudessa. Porvoon vanhempainyhdistykset ry järjestää näiden teemojen tiimoilta kaikille avoimen vanhempainillan tiistaina 27. syyskuuta.

– Lasten ja nuorten hyvinvointi on meistä jokaiselle tärkeää. Tilaisuus tarjoaa kodeille ja vanhemmille keinoja keskustella aiheesta. Se sopii myös erittäin hyvin lasten ja nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille, kertoo tapahtumaa koordinoiva Anne Tukiainen Porvoon vanhempainyhdistyksistä.

Pääpuhujana tilaisuudessa on toimittaja ja tietokirjailija Aino-Mari Tuuri, joka on käsitellyt työssään erityisesti nykyvanhemmuutta ja digitaalista yhteiskuntaa. Vanhempainillassa tutustutaan myös Sua varten somessa -hankkeeseen, joka kehittää uusia, someen jalkautuvan nuorisotyön muotoja 8–21-vuotiaille. Porvoon kaupungin nuorisopalveluista mukana on nuorisotyöntekijä Ahti Herttua.

Keskustelutilaisuus järjestetään Linnankosken lukion tiloissa 27.9. kello 17.30. Ennen tilaisuuden alkamista on kahvitarjoilu.

Tilavarauksen ja tarjoilujen vuoksi yhdistys toivoo sitovaa ilmoittautumista. Lisätietoa: porvoonvanhemmat@gmail.com.