Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Norjalainen ruoan verkkokauppa Oda laajenee Porvooseen keskiviikkona

Ruokaostosten kotiinkuljetuksia tarjoava Oda laajenee keskiviikkona 21. syyskuuta Porvooseen.

Norjalainen ruoan verkkokauppa avautui Suomessa pääkaupunkiseudulla vuoden alussa. Kauppa starttasi vauhdikkaasti.

– Näyttää siltä, että olemme tehneet yhden menestyneimmistä ruoan verkkokaupan lanseerauksista Euroopassa, Oda Suomen toimitusjohtaja Tobias Niemi sanoo tiedotteessa.

Odan sovellusta on ladattu sovelluskaupoista yhteensä yli 150 000 kertaa ja asiakkaita Odalla on yli 40 000.

– Ihan joka päivä ei pääse tuomaan Suomeen uutta ruokakauppaa. Ennen Odaa saatiin odottaa parikymmentä vuotta uutta merkittävää ruokakaupan toimijaa Suomeen ja markkina on ollut täällä pitkään harvojen käsissä, Niemi toteaa.

– Aiomme myös tarjota pullonpalautusta kotiinkuljetuksen yhteydessä, mikä vähentää entisestään tarvetta lähteä kauppaan. Tuotevalikoimaa on laajennettu asiakastoiveiden mukaan, sanoo Odan kaupallinen johtaja Anne Terimo tiedotteessa.

Ruoan verkkokauppojen myynti on kasvanut paljon myös muissa ruokaketjuissa, kuten S-ryhmällä ja Keskolla.

Porvoon lisäksi palvelu laajenee keskiviikkona Hyvinkäälle. Yritys aloitti ruokaostosten kotiinkuljetukset Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa.

Sen jälkeen Oda on laajentunut Uudellamaalla muun muassa Keravalle, Järvenpäähän ja Sipooseen. Lisäksi Oda toimittaa jatkossa Tuusulassa myös Kellokoskelle ja Jokelaan, Nurmijärvellä Rajamäkeen ja Kirkkonummella Veikkolaan.