Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Henkilöauto ja kuorma-auto olivat Porvoossa juuri vierekkäin kaartamassa Mäntsälän suuntaan, kun rysähti – yksi kuudesta sairaalaan

Yksi henkilö loukkaantui kahden henkilöauton ja kuorma-auton kolarissa Tolkkistentien ja Läntisen Mannerheiminväylän risteyksessä varhain keskiviikkoiltana. Pelastuslaitos sai hälytyksen tehtävään kello 18.33.

– Yksi henkilö vietiin tarkistettavaksi sairaalaan, kertoi päivystävä paloesimies Jari Laine.

Puoli kahdeksan maissa poliisi oli juuri paikalla selvittämässä tilannetta ja antoi hinausautolle luvan vetää auto kyytiin ja viedä pois. Tämän jälkeen risteysalueen liikenne toimii normaalisti.

– Molempien autojen kyydissä oli kaksi henkilöä ja kuorma-autossakin, joka on imuauto, oli kaksi henkilöä.

Laine selvensi tapahtumien kulkua.

– Kuorma-auto ja yksi henkilöauto olivat tulleet Tolkkisten suunnasta ja odottaneet valoissa, että ne vaihtuvat. Kun vaihtuivat, niin kuorma-auto joka oli vasemmalla kaistalla ja henkilöauto oikealla, lähtivät ylittämään risteystä kääntyäkseen kohti Mäntsälää.

– Kaupungin suunnasta tuli henkilöauto päin punaisia, joka osui henkilöauton kylkeen ja henkilöauto siirtyi törmäyksen voimasta sivuttain vasemmalle niin, että se osui kuorma-autoon. Väliin jäänty henkilöauto meni varmasti lunastukseen, Laine arvioi.