Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pelastajilla useita tehtäviä muutaman tunnin sisällä itäisellä Uudellamaalla: jänis sadevesikaivossa, sammumaton ruohonleikkuri, käry asemalaiturilla...

Itä-Uudenmaan pelastajilla oli kiireinen iltapäivä keskiviikkona. Kolmen tunnin sisään kello 15 ja 18 välillä mahtui monenmoista keikkaa.

Kotkan suuntaan matkalla ollut autoilija suistui Porvoonväylältä kello 17 aikaan Skarpensin liittymän ja Ritan liittymän välillä. Hinausautoa tarvittiin, mutta kukaan ei loukkaantunut.S

Hamarissa paloi työnnettävä ruohonleikkuri. Se ei sammunut, vaikka kärähdystä yritettiin sammuttaa aluksi omin avuin peitolla.

Ison risukasan polttaminen Vessöössä aiheutti hälytyksen. Kyseessä oli kuitenkin hallittu poltto, eikä maastopalo.

Puu ja valaisinpylväs kaatuivat Veckjärventielle. Liikenne oli poikki puolisen tuntia. Pelastuslaitoksen yksikkö poisti puun ja Porvoon Energia valaisinpylvään.

Vanhalla asemalla Ratakadun varrella syttyi pieni tulipalo asemalaiturin alla. Syttymissyy jäi epäselväksi. Porvoon VPK kävi sammuttamassa palon. Rakenteita jouduttiin hieman sahaamaan.

Askolassa jänis oli jäänyt jumiin sadevesikaivoon. Ilmeisesti niittokone oli heittänyt tarkastuskaivon kannen paikoiltaan. Kaivoon oli päätynyt jänis, joka jäi kaivon sisään loukkuun.

Askolan yksikkö kävi nostamassa jäniksen ylös kaivosta ja eläin pötki metsään.

SipoonGumbostrandissa auto päätyi ojaan.

Lisäksi iltapäivällä oli useita automaattisia palohälytyksiä.