Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoolaisnuorten ajelu päättyi tragediaan – poliisi: "Erittäin poikkeuksellinen ja vakava turma"

Perjantain ja lauantain välisenä yönä tapahtunut, yhden henkilön kuolemaan ja kahdeksan loukkaantumiseen johtanut kolari puhuttaa Porvoossa laajasti. Poliisi ei kuitenkaan voi tässä vaiheessa kommentoida tapahtunutta mitenkään.

– Tilanne on edelleen erittäin epäselvä sekä tapahtumien että uhrien osalta. Haluamme varmistua tilanteista täysin, ennen kuin kerromme siitä mitään, sanoo Itä-Uudenmaan poliisin poliisipäällikkö Ilkka Koskimäki.

– Joka tapauksessa tämä oli erittäin poikkeuksellinen ja vakava turma, Koskimäki sanoo.

Kolari sattui Läntisellä Mannerheiminväylällä perjantain ja lauantain välisenä yönä puolen yön jälkeen. Toisessa autossa oli kahdeksan henkilöä, joista kolme takaluukussa. Uusimaan saamien tietojen mukaan auton kuljettaja oli alle 20-vuotias mies.

Toisessa autossa oli kaksi henkilöä. Sen kuljettaja, Uusimaan saamien tietojen mukaan noin 20-vuotias paikkakuntalainen mies, menehtyi kolarissa.

Poliisi ei vahvista tässä vaiheessa henkilöiden ikää tai sukupuolta.

– Tiedostamme, että tästä liikkuu nyt paljon huhuja. Tiedotamme tästä viimeistään alkuviikosta, Koskimäki sanoo.

Pelastuslaitokselta saatujen ensitietojen mukaan törmäyksessä menehtyi yksi henkilö, kolme loukkaantui vakavasti ja kuusi lievemmin. Vakavasti loukkaantuneista osa on Uusimaan saamien tietojen mukaan yhä tehohoidossa.

Raju kolari Porvoossa: yksi kuoli, yhdeksän loukkaantui – loukkaantuneista kolme löytyi toisen auton takaluukusta