Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kahden nuoren hengen vaatineen kolarin selvittely etenee: poliisi on kuullut turma-auton kuljettajaa ja pyytää silminnäkijähavaintoja

Poliisi jatkaa Porvoossa perjantaina ja lauantain välisenä yönä tapahtuneen liikenneonnettomuuden tutkintaa. Kahden henkilöauton kolarissa kuoli kaksi ihmistä ja loukkaantui useita.

Poliisi on päässyt kuulemaan alustavasti toisen ajoneuvon kuljettajaa.

– Poliisi epäilee häntä tällä hetkellä kahdesta törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä useista vammantuottamuksista, rikoskomisario Krista Vallila sanoo.

Poliisi jatkaa tapahtumien tutkintaa ja asiasta tiedotetaan esitutkinnan edetessä. Rikosnimikkeet saattavat myös muuttua tutkinnan edetessä.

Poliisi on kiinnostunut kaikista onnettomuutta edeltävistä kuvista ja videoista sekä silminnäkijähavainnoista. Niitä voi lähettää osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Liikenneonnettomuus tapahtui Läntisen Mannerheiminväylän ja Hornhattulantien risteyksessä. Molemmat menehtyneistä olivat samassa autossa.

Toisessa autossa oli kahdeksan henkilöä. Yhteensä autoissa oli turmahetkellä kymmenen henkilöä.