Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoon kohtalokkaan turman uhrit olivat paikalliset 20- ja 26-vuotiaat miehet – 18-vuotiasta toisen auton kuskia epäillään kahdesta törkeästä kuolemantuottamuksesta

Poliisi toivoo edelleen uusia vihjeitä ja videoita kolarista.

Porvoossa Läntisen Mannerheiminväylän ja Hornhattulantien risteyksessä tapahtui lauantaina 1. lokakuuta hieman puolenyön jälkeen vakava liikenneonnettomuus, jossa kaksi ihmistä kuoli ja kahdeksan ihmistä loukkaantui vakavasti kahden henkilöauton yhteentörmäyksessä.

– Onnettomuudessa menehtyi kaksi paikkakuntalaista nuorta miestä. Miehet olivat iältään 20 ja 26. Toisessa autossa olleet kahdeksan paikkakuntalaista henkilöä, joista kolme oli miehiä ja viisi naisia, loukkaantuivat vakavasti. Auton kuljettajana toimi 18- vuotias mies ja matkustajat olivat kaikki noin 16 -vuotiaita paikkakuntalaisia nuoria, kertoo tutkinnajohtaja rikoskomisario Freddie Cederlund.

Toisen auton 18-vuotiasta mieskuljettajaa epäillään tässä vaiheessa kahdesta törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja useista törkeistä vammantuottamuksista.

– Jatkamme onnettomuuden tutkintaa Itä-Uudenmaan poliisissa ja pyydämme mahdollisia silminnäkijähavaintoja ja tapahtumaan liittyviä kuvia ja videoita, kehottaa Cederlund.

Vihjeet voi laittaa osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi