Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi lisää partiointia Hamarin ja Gammelbackan suunnassa ilkivallantekojen seurauksena

Poliisin mukaan Gammelbackassa vahingoitettiin viikonloppuna perjantain ja lauantain välisenä yönä kahta autoa.

Yhden ilkivallan kohteeksi Niittypolulla joutuneen auton omistajan mukaan vaurioita on aiheutettu peräti yhdelletoista autolle.

Niittypolulle pysäköityjen autojen vahingoittamisen lisäksi rikottiin samana yönä Peipontielle pysäköityä pakettiautoa rikkomalla sen tuulilasi ja sivulasi. Viereisen bussipysäkin katoksen lasi oli rikottu. S-marketin seteliautomaatilla oli molemmat näyttöruudut rikottu.

Lisäksi kahdesta pakettiautosta rikottiin ikkuna Näsin S-marketin naapurissa olevan kerrostalon parkkihallissa.

Rikoskomisario Freddie Cederlundin mukaan kaikista vahingonteoista ei ole heillä vielä käsittelyssä ilmoituksia, minkä hän sanoo johtuvan sähköisen ilmoitusjärjestelmän viiveestä.

– Voi mennä viikkokin, ennenkuin ihmisten tekemät sähköiset ilmoitukset näkyvät meillä. Niitä voi olla satoja jonossa, kun tulee paljon ja ne kirjataan manuaalisesti.

Eikä tässä vielä kaikki.

– Siellä on lisäksi Hamarissa Trappaksentiellä ja Vuokkotiellä tehty kiusantekoa, jossa pojat on työntäneet iltaöisin jätesäiliöitä tielle autoilijoiden iloksi. Ei tiedetä ketä on tekijät, mutta ilmoittajat puhuvat mopopojista, ovat tekijät sitten ketä hyvänsä.

Kaiken tämän seurauksena poliisi reagoi vandaalien toimintaan.

– Kun siellä on tuollaista kiusantekoa niin olemme lisäämässä partiointia Gammelbackan ja Hamarin suuntaan, Cederlund sanoo.