Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälässä varastetun pankkiautomaatin osat ovat löytyneet – poliisi kaipaa vielä vihjeitä tekijöistä

Itä-Uudenmaan poliisi tiedottaa, että viime perjantaina aamuyöstä varastetun pankkiautomaatin kaikki osat ovat nyt löytyneet. Itä-Uudenmaan poliisi tarvitsee edelleen mahdollisia havaintoja ja tietoja tutkittavana olevaan rikokseen liittyvien tekijöiden selvittämiseksi.

Mäntsälässä Sälinkääntiellä sijaitsevan Citymarketin ulkoseinässä sijaitseva pankkiautomaatti varastettiin 7.10.2022. Teko oli tallentunut alueen valvontakameran tallenteisiin ja niistä pystyttiin näkemään, että paikalle oli ajanut iso pyöräkuormaaja, jonka kyydissä oli ollut kaksi miestä. Pyöräkuormaajan avulla automaatti oli revitty irti seinästä ja nostettu kyytiin.

– Kiitämme kaikkia vihjeitä ilmoittaneita avusta. Varastetun pankkiautomaatin kaikki osat ovat nyt löytyneet. Tarvitsemme kuitenkin edelleen mahdollisia havaintoja ja tietoja tutkittavana olevaan rikokseen liittyen tekijöiden selvittämiseksi, toteaa rikoskomisario Rauno Jämsä.

Vihjeitä voi edelleen toimittaa Itä-Uudenmaan vihjepuhelimen WhatsAppiin numeroon p. 050 399 9026 tai sähköpostiin vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.