Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vuorilla kruunatut -kirjasta tuttu hengenmies vierailee Porvoossa

Ilmari Mustosen Vuorilla kruunatut menestyi aikanaan Vuoden kristillinen kirja -äänestyksessä.

Teos perustui Mustosen sisaren perhettä Afganistanissa 1980 kohdanneeseen murhenäytelmään. Islamistit surmasivat kehitysyhteistyössä olleet vanhemmat ja heidän kaksi pientä lastaan löytyivät huumattuina. Lapset pelastuivat ja toinen heistä asuu nykyisin Porvoossa.

–  Kirjoittamiseni katkesi useita kertoja itkuun, kertoo Mustonen, eläkkeellä oleva lääninrovasti ja kirkkoherra Orivedeltä.

Mustonen tunnetaan nykyisin eri seurakunnissa kiertävänä pappina. Mustonen puhuu sunnuntaina Porvoon Vapaaseurakunnan jumalanpalveluksessa aiheesta ”Kupeet vyötettyinä ja lamput palamassa”.

Mustonen on Karjalan evakkolapsi ja hän on nähnyt vuosien varrella perheessään sekä papin työssään erilaisia elämänkohtaloita. Kaiken hädän ja kurjuuden keskellä hän on kokenut tehtäväkseen rohkaista ihmisiä evankeliumin ilosanomaa julistaen.

Eläkkeellä oleva lääninrovasti ja kirkkoherra Ilmari Mustonen Orivedeltä puhuu sunnuntaina 23.10. kello 16 alkaen Porvoon Vapaakirkossa (Sibeliuksenbulevardi 34).