Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Gourmet-näkkileipä syntyi, kun hevostallin myyjäisiin piti "keksiä jotain" – monikäyttöiset porvoolaisnäkkileivät menestyivät jälleen Artesaaniruuan SM-kilpailuissa, Ranskassa niitä on myyty yli miljoona

Porvoolainen Johanna von Wright pussittaa rapeita ruislastuja Tarmolassa sijaitsevassa leipomossaan tottunein ottein. Hän on tehnyt maailmallakin kuuluisiksi tulleita näkkileipiään jo yli 30 vuotta.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uusimaan sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi