Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoolainen Johan Ahlqvist on Metsämiesten Säätiön työyhteisön hyvä tyyppi

Kb Lådfabrik M.Ahlqvist Laatikkotehdas Ky:n porvoolaiselle puutavara-autonkuljettaja Johan Ahlqvistille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendin myöntämisperusteina ovat itsensä johtaminen, vastuun ottaminen, oppiminen ja opastaminen sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen.

Perusteluissa todetaan Ahlqvistin olevan luotettava ja ympäristötietoinen, hän esittää hyviä uusia ideoita. Hän osaa ottaa huomioon nopeastikin muuttuvat olosuhteet, kuten säätilan tai ajokelin metsässä, tieliikenteessä ja tehtaiden varastopaikoilla.

Perusteluissa kiitellään Ahlqvistin tulevan myös hyvin toimeen asiakkaiden kanssa kummallakin kotimaisella kielellä. Lisäksi hänellä on erittäin taloudellinen ajotapa tieliikenteessä, metsässä ja metsäteillä. Ahlqvist myös kehittää ammattitaitoaan osallistumalla koulutuksiin.

Stipendiä esittivät Ky S-O Backmanin toimitusjohtaja Tomas Backman, Tmi Klas-Roger Kristenin kuljettaja Klas-Roger Kristen, Kb Lunds Transportin toimitusjohtaja Ben Lund, puutavara-autoyrittäjä Anders Björkell ja Kb Lådfabrik M Ahlqvist Laatikkotehdas Ky:n toimitusjohtaja Marcus Ahlqvist.

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.