Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoon Ohjaamossa järjestetään rekrytointi-ilta nuorille ja nuorille aikuisille

Kaikkien alle 30-vuotiaiden matalan kynnyksen ohjaus-, neuvonta- ja palvelupiste Ohjaamo Porvoo järjestää torstaina 10. marraskuuta rekrytointi-illan alle 30-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Tapahtuma on kello 16–18 Ohjaamon tiloissa WSOY-talossa osoitteessa Mannerheiminkatu 20 E.

Rekrytointi-ilta on pieni messumainen tapahtuma, jossa työnhakija pääsee keskustelemaan suoraan työnantajien kanssa avoimista työpaikoista. Mukana on seitsemän porvoolaista yritystä, jotka hakevat työntekijöitä. Tarjolla on osa-aikaisia sekä kokoaikaisia töitä määräaikaisista vakituisiin työsuhteisiin.

Työnantajat ovat paikalla koko tapahtuman ajan ja tapahtumaan voi osallistua mihin aikaan vain tällä välillä. Mukana ovat Eezy, Varuboden-Osla, Vakka-Suomen Puhelin, McDonalds, Neste ja SOL ja Lidl. Tarjolla on erittäin monipuolisesti töitä esimerkiksi asiakaspalvelusta ravintola-alan ja teollisuuden työpaikkoihin.

Rekrytointi-iltaan osallistuvat myös kuntakokeilun omavalmentajat, jotka voivat auttaa esimerkiksi cv:n tai työhakemuksen kanssa. Osallistumalla tapahtumaan nuori saa hoidettua myös työnhakuvelvoitteensa marraskuulta.

Alle 30-vuotiaat porvoolaiset voivat suorittaa Ohjaamossa marraskuussa myös työllistymistä edistävän hygieniapassikoulutuksen kymmenen euron osallistumismaksulla. Hygieniapassikoulutus järjestetään lauantaina 19. marraskuuta kello 10–14. Siihen on ilmoittauduttava ennakkoon Ohjaamossa henkilökohtaisesti. Osallistumismaksu maksetaan käteisellä ilmoittautumisen yhteydessä. Koulutus järjestetään suomeksi, mutta testin voi tehdä myös ruotsiksi.

Hygieniapassikoulutukseen mahtuu korkeintaan 30 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistuminen edellyttää voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen esittämistä.