Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Suomalaisten ylipaino-ongelma kasvaa kasvamistaan, ja samalla lääkehoito yleistyy

Näköislehdessä tänään 16 sivua lisää luettavaa tilaajille. Tässä poimintoja:

Hyvinvointi: Suomalaisten ylipaino-ongelma kasvaa vuosi vuodelta, ja lääkehoito yleistyy sen myötä. Markkinoilla on kolme eri laihdutuslääkettä, joita lääkärit uskaltavat myös kirjoittaa laajan tutkimuksen ja käyttökokemusten takia. Haittavaikutuksiakin lääkkeistä toki voi tulla.

Tanja Ruotsalainen on käyttänyt kolmea eri lääkettä, ja löysi avun.

Ajassa: Laki vaatii käyttämään heijastinta, eikä led-valo yksin riitä. Etenkin jatkuvasti palavia eli vilkkumattomia led-valoja voi käyttää heijastimia täydentävästi.

Henkilö: Leena Kiviharju liftasi paikasta toiseen lähes 20 vuoden ajan, osoite oli poste restante ja ammatti pullojenkeräilijä. Moni suomalainen tiesi Laukku-Leenan vähintään lehtien otsikoista.

Henkilö: Jaakko Loukkolaa eli Reppu-Heppua ärsyttää lapsille lässyttäminen. Lasten aliarvioiminen harmittaa häntä.

Koeajo: Mazdan kevyt urheiluauto MX-5 on hauskimpia autoja koskaan. Näin kovakattoisena kesä jatkuu vielä hieman pidempään, auton koeajanut summaa.

Viihde: Romanttisia komedioita ei juurikaan arvosteta. Ne ovat hyvin heteronormatiivinen tyylilaji ja siten konservatiivinen, kirjoittaa Marko Ahonen näkökulmassaan.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Uusimaan verkkopalvelut 6 kk:n ajaksi hintaan 4,90e/kk. Tilaa jakso tästä!