Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Isänpäivän aattona Porvoossa on apua kertynyt noin 20 ostoskärryllistä – "Lapsiperheet aiempaa vaikeammassa asemassa"

Lions Club Porvoo-Borgå järjestää isänpäivän aattona eli lauantaina 12. marraskuuta Auta lasta auta perhettä -tuotekeräyksen K-Supermarket Tarmolassa. Mukana on edellisvuosien tapaan myös toinen porvoolaisklubi LC Porvoo Rosé.

Isänpäivän aaton keräys on leijonilla jo vuosikymmenen mittainen perinne. Se on viime vuosina tuottanut noin 20 ostoskärryllistä jaettavia hyvin säilyviä ruoka- ja kotitaloustuotteita.

Auta lasta auta perhettä -keräyksessä ei liiku raha, vaan marketin asiakkaita pyydetään hankkimaan yksi tai useampi ylimääräinen tuote, jonka he sitten luovuttavat leijonien ostoskärryihin.

Tuotteet jaetaan edelleen Porvoon kaupungin lapsi- ja perhepalveluiden kautta vähävaraisille lapsiperheille.

Porvoon varhaisen tuen palvelupäällikkö Kristina Huopalaisen mukaan kaupungissa täydentävää toimeentulotukea tarvitsevien lapsiperheiden määrä on suunnilleen sama kuin viime vuonna.

– Perheet, jotka hakevat toimeentulotukea ovat aiempaa vaikeammassa asemassa. Ilman apua halutaan sinnitellä niin pitkään kuin suinkin. Neuvoni olisi, että talousvaikeuksissa kannattaisi ottaa aikaisemmin yhteyttä lapsi- ja perhepalveluluihin, Huopalainen toteaa.

Auta lasta auta perhettä -tuotekeräys Porvoon K-Supermarket Tarmolassa 12.11. noin kello 8–17 välisenä aikana.