Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoon verkkohäiriö voi kestää koko maanantaipäivän

Porvoon kaupungin verkot ovat olleet aamusta saakka nurin. Tietohallintopäällikkö Anssi Haapalan mukaan ongelman syy on selvillä.

– Tekninen häiriö palvelinalustassa. Kyse ei siis ole mistään vihamielisestä verkkohyökkäyksestä, Haapala kertoo.

Verkkohäiriö vaikeuttaa tällä hetkellä laajasti kaupungin henkilöstön työntekoa. Yleisön kannalta ilmeisin ongelma oli jo aamulla tiedotettu terveyskeskuksen takaisinsoittopalvelun toimimattomuus.

Palvelinalustan ongelmaa koetetaan korjata parhaillaan. Tietohallintopäällikkö ei vielä pysty sanomaan, millä aikataululla ongelma saadaan korjatuksi, mutta siitä luvataan tiedottaa hetimiten. Haapalan mukaan tällä hetkellä on syytä varautua siihen, että häiriö voi kestää koko maanantaipäivän.

Porvoon kaupunki tiedotti kello 11.25 aikaan terveyskeskuksen osalta, että asiakkaille ei voida varata aikoja, eikä takaisinsoittopalvelu ole toiminnassa.

– Jos sinulla on ajanvaraus tälle päivälle, voit hyvin tulla terveyskeskukseen. Kaikkea suunniteltua hoitoa tai toimenpiteitä ei välttämättä voida tehdä. Voit tulla kiirevastaanotolle, jos sinulla on akuutti vaiva, joka ei voi odottaa seuraavaan päivään, todetaan tiedotteessa.

Lue lisää: Porvoon verkkoyhteyksissä ongelmia – Terveyskeskuksen takaisinsoittopalvelu ei toimi