Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoon vesi otti käyttöön uuden vedenmyyntiaseman, Mestarintien iso seinävesiposti suljetaan

Porvoon vesi on ottanut käyttöön uuden vedenmyyntiaseman, joka korvaa tähän asti käytössä olleen Mestarintien ison seinävesipostin.

Yritykset ovat tähän asti voineet ottaa vettä Mestarintiellä sijaitsevasta isosta seinävesipostista, mutta se suljetaan yleiseltä käytöltä 31. joulukuuta. Sen jälkeen yritysten on haettava vesi uudelta vedenmyyntiasemalta.

Uusi vedenmyyntiasema sijaitsee Tolkkistentien ja Hamarintien risteyksen kohdalla Porvoon veden jätevesipumppaamon vieressä.

Vedenmyyntiaseman käyttäminen vaatii avainkortin ja avaimen, jotka on haettava vesilaitokselta. Kortti ja avain haetaan täyttämällä Porvoon veden nettisivuilta löytyvä loma ja palauttamalla se vesilaitokselle.

Vedenmyyntiaseman käyttö Porvoon veden tiedotteen mukaan ilmaista vuoden loppuun asti, kunnes Mestarintien iso seinävesiposti suljetaan. Sen jälkeen vedenmyyntiaseman kuutiohinta on normaalitaksan mukainen kuutiohinta korotettuna 50 prosentilla. Korotetulla maksulla katetaan vedenmyyntiaseman investointi- sekä käyttökustannukset.

Maksu koskee ainoastaan uutta vedenmyyntipistettä. Porvoon veden tiedotteen mukaan käyttöön jää edelleen pienempi seinävesiposti osoitteessa Mestarintie 2, mistä asukkaat voivat jatkossakin hakea veloituksetta pieniä määriä vettä omiin kanistereihin.