Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Akilleen jääpallon 120-vuotisjuhlaottelu pelataan 3.12. lauantaina – ottelua pääsee katsomaan ilmaiseksi

Jääpallo

Porvoon Akilleen 120-vuotisjuhlaottelu pelataan lauantaina 3.12., jolloin Porvoon Pallokentän tekojäälle saapuu toinen perinteikäs jääpalloseura, Warkauden Pallo -35 (WP35). Akilleksen yhteistyökumppani Faluplast haluaa muistaa juhlivaa seuraa ja tarjoaa kaikille maksuttoman sisäänpääsyn juhlaotteluun.

Porvoolaisseurassa ollaan kiitollisia tuesta juhlaotteluun ja toivotaan, että mahdollisimman moni tulisi kannustamaan ja juhlimaan 120-vuotista seuraa Pallokentälle lauantaina kello 17 alkavaan otteluun. Akilles Bandyn miesten edustusjoukkue pelaa Bandyliigan kauden avausottelunsa jo edeltävänä iltana, kun se kohtaa Pallokentällä Porin Narukerän. Luvassa on tiukka taistelu, koska porilaiset ovat tällä kaudella yksi mestarisuosikeista.

Juhlavuoden tapahtumat eivät jää vain miesten juhlaotteluun, vaan Akilles on saanut 120 juhlavuoden kunniaksi järjestettäväkseen myös Naisten Suomen Cup Juhlaturnauksen Porvooseen 25.-27.11. Tähän turnaukseen on myös yleisöltä vapaa pääsy.