Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lapinjärvellä ensi viikolla yleisötilaisuus valtatie 6:n parantamisesta Koskenkylästä Kouvolaan

Lapinjärvellä järjestetään yleisötilaisuus, jossa käydään läpi valtatie 6:n parantamista jatkuvaksi ohituskaistatieksi 51 kilometrin matkalla välillä Loviisan Koskenkylä–Lapinjärvi–Kouvola.

Kaakkois-Suomen ja Uudenmaan ELY-keskukset ovat laatineet toimenpideselvityksen, joka on yleispiirteinen esiselvitys. Tavoitteena on poistaa yhteysvälin tasoliittymät ja korvata ne uusilla eritasoliittymillä, nykyisiä parannettaisiin. Koko suunnittelualueelle tehtäisiin lisäksi uusi rinnakkaistieyhteys. Myös jalankulku- ja pyöräily-yhteyksiä sekä joukkoliikennettä ja liityntäpysäköintiä pyritään kehittämään. Tavoitenopeus on tiellä 100 kilometriä tunnissa ja vuosilukuna on mainittu 2050.

Yleisötilaisuus on 30.11. kello 17–19 Lapinjärven siviilipalveluskeskuksessa, Latokartanontie 97, Ingermanninkylä. Tilaisuutta ennen kello 16.30 on kahvitarjoilu.

Tilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä. Lisätietoa saat tästä linkistä. Tilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille.